Yrsel, susningar, problem med kristallerna?

Hur känns det, har du problem med yrsel? Svårt att gå utan att håll i dig i något?
Eller har du ”oljud” i ett eller bägge öronen? Vissa tycker det låter som syrsor, andra att det låter som pip.
Har din doktor sagt att dina kristaller är i oordning?
Kan man göra något åt dessa problem? Bra fråga, som oftast går det att avhjälpa med käkbehandling.
Varför käkbehandling? Hänger ihop med att när vi som oftast är stressade drar vi upp våra axlar och även trycker7biter ihop våra käkar. Känner du igen något av detta?

Lisa kom till mig för sina problem med kristallerna. Hon hade varit sjukskriven några veckor men det blev inte bättre. Själv ville hon jobba och försökte men det fungerade inte så bra. Efter några ganska täta behandlingar hos mig var hon besvärsfri. Vi kunde tillsammans konstatera att hon var oerhört stressad. Hon sade själv att hon inte kände sig stressad men kroppen kände av stressen.

Prova du också. Nu har du chansen till en konsultation via Skype.

Kroppen vår bästa vän

Har du tänkt på att vi har en kropp som gör allt för oss fastän vi ibland inte bryr oss om de signaler den ger oss. Varför gör vi så här? Bra fråga, vi har kanske inte tid att känna efter eller så tycker vi att det har ju fungerat förut.

Vad ska vi göra för att förenkla för oss. Äta mat och då bra mat, helst ekologisk och utan tillsatser. Bland det viktigaste är att dricka vatten och då utan bubblor. Jag brukar säga att det är tankläkaren och jag som avråder bubbelvatten. Tandläkaren säger att de skadar emaljen och jag säger att ”verkmästaren” vill inte ha luft i magen, vet inte hur man skall ta hand om luften.

Motion är en annan viktig sak. Hinner inte med att träna på gymmet, tycker det är tråkigt är ett vanligt svar jag får. Men prova med att gå i trapporna när du inte bär tunga saker, få det till en vana så har du genast träning varje dag. Dessutom kan du kliva av bussen eller tunnelbanan en station tidigare så får du lite gratismotion.

Mer ork

Nu finns det inga tvivel kvar! 

Nu är det vetenskapligt belagt att ASEA innehåller miljontals Redox Signal Molekyler. En tredje part, det välrennomerade biotech laboratoriet BioAgalytix har nu bekräftat detta och Redox certifierat ASEA. Så det är inte konstigt att de som dricker ASEA känner sig piggare  och mer vitala.

Tränar du?

Ja, alla tränar mer eller mindre eller hur? I min värld (kroppens) tränar man även vid promenader. Många säger att promenaden är ju ingen träning.
Visst så kan man oxo säga men hur ska kroppen veta? Vad är jag ute efter? Bland annat att du får gärna stretcha efter dina promenader, golfrundan och annat som du gör.
Vill du få bättre ork, mer energi både i vanliga livet och även i din träning?