Historien om Multifidi

Multifidi, funderade länge på vilket ord som både anknyter till kroppen och är på latin. Multifidiär flera muskler, som man kan säga, knyter ihop ryggraden kota för kota. Eftersom jag har flera strängar på min lyra passar det namnet utmärkt. Förutom för att jag är certifierad massageterapeut med käkbehandling som specialitet är jag också utbildad i Neuro Muskulär Terapi – NMT. Kan också hjälpa till att prova ut Superfeet.

Jag satsar extra på käkbehandling och stressproblem, där finns Multifidis framtid. För den stressade kan det ge det snabba resultat som alla vill ha.

Logga 2

Min Bakgrund

Växte upp i södra Norrland och flyttade därifrån på 80-talet. Har jobbat som flygledarassisten på Arlanda. Dessutom utbildade jag nya flygledarassistenter. Fortsatte inom flygbranschen till Swedair där jag jobbade som besättnings- och flygplansplanerare. Utbildning är en röd tråd i mitt liv. Förutom att jag utbildade nya besättningsplanerare, har jag sedan mitten av 70-talet varit medlem inom Bilkåren och utbildat på tunga fordon.

Boka tid här

Utbildning

Certifierad Massageterapeut från Bergqvist i Linköping
Certifierad hos Kroppsterapeuterna som ger patientförsäkring
Utbildad i Neuro Muskulär Terapi – NMT.
Öronakupunktur
Kinesiotejpning
Triggerpunkter
Många andra utbildningar för att hjälpa kroppen